Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την έκδοση της ιστοσελίδας pappas.gr για κινητά.

   

Συνεντευξεις PDF Εκτύπωση E-mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

Συνοικέσια Πάππας: Έχουμε τον έρωτα επιστήμη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πόσα χρόνια δραστηριοποιείται και λειτουργεί το γραφείο σας στο χώρο των συνοικεσίων;

Δραστηριοποιούμαστε από το 1939 , είναι δηλαδή 3 γενιές που λειτουργούμε αυτή την επιχείρησή και έπεται συνέχεια! Οπότε όπως καταλαβαίνετε μετράμε πολλά χρόνια επιτυχίας και πάνω από 18.700 επιτυχημένους και με διάρκεια γάμους!

Ας μιλήσουμε με αριθμούς πόσα ζευγάρια έχετε παντρέψει με επιτυχία και πόσοι άνθρωποι γενικότερα έχουν περάσει από το γραφείο σας;

Έχουν περάσεις χιλιάδες άνθρωποι από 18-88 ετών! Το θέμα είναι πως όλοι στο τέλος βρίσκουν αυτό που θέλουν και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους! Οπότε όπως καταλαβαίνετε μετράμε πολλά χρόνια επιτυχίας και πάνω από 18.700 επιτυχημένους και με διάρκεια γάμους!

Υπάρχουν και άνθρωποι από το εξωτερικό που απευθύνονται στο γραφείο σας;

Πλέον αυτό είναι καθεστώς! Όλες οι χώρες του εξωτερικού γενικά απευθύνονται στο γραφείο μας .

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται όταν κάποιος επισκεφτεί το γραφείο σας;

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Κλείνουμε ένα ραντεβού το οποίο διαρκεί μισή περίπου ώρα , που ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει ένα σκεψηγράφημα. Το σκεψηγράφημα είναι ένα ερωτηματολόγιο που προσπαθεί να ξεδιπλώσει την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του κάθε ανθρώπου. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ στον κάθε άνθρωπο το οποίο πρέπει να ταυτιστεί με ένα άλλο γιατί τα ‘’ομώνυμα’’ έλκονται στο θεσμό του του γάμου και της οικογένειας. Κι αυτό γιατί 2 άνθρωποι για να έχουν ένα επιτυχημένο γάμο και μία επιτυχημένη συμβίωση θα πρέπει να έχουν κοινά όνειρα, κοινά ενδιαφέροντα, κοινούς στόχους, κοινά πιστεύω.

Μέσα σε πόσο περίπου διάστημα ο κάθε ενδιαφερόμενος είτε άντρας είτε γυναίκα θα δει αποτέλεσμα;

Κοιτάξτε αυτό πολλές φορές συμβαίνει και με το πρώτο ραντεβού. Έχει συμβεί να κάνει ο άλλος και 40 ραντεβού! Το ζητούμενο είναι να γίνει η σωστή επιλογή ανεξαρτήτως χρόνου

Σήμερα εν έτη 2017 οι άνθρωποι έρχονται να ζητήσουν την βοήθεια σας και ποια είναι τα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά στοιχεία που ζητούν να έχει ο άλλος;

Κάναμε πρόσφατα μία έρευνα και διαπιστώσαμε ότι οι νέοι εμπιστεύονται τα γραφεία συνοικεσίων και εμάς προσωπικά καθώς έχουμε κάνει τον έρωτα επιστήμη!

Πόσο εφικτή οικονομικά είναι όλη αυτή η διαδικασία

Προσπαθούμε και προσαρμοζόμαστε ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του κάθε ανθρώπου!

Είναι τελικά επιτυχημένος ένας γάμος από συνοικέσιο;

Εγώ πιστεύω πως ναι γιατί συντελούν κάποια συστατικά. Δηλαδή είναι άνθρωποι που είναι συνειδητοποιημένοι , είναι άνθρωποι που έχουν κατασταλάξει στην δημιουργία οικογένειας και μέσα από την έρευνα που εμείς κάνουμε για τον κάθε έναν μπορούμε και ανακαλύπτουμε τι είναι αυτό που ταιριάζει και επιθυμεί ο κάθε άνθρωπος!

Πείτε μας το πιο περίεργο συμβάν που σας έχει συμβεί μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς;

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς είναι αναμενόμενο και φυσικό επόμενο να έχουμε ζήσει και δει πολλά! Όμως μέσα από την εμπειρία μας και τον επαγγελματισμό μας φροντίζουμε να τα κάνουμε όλα να φαίνονται απλά!

Μία ευχή για το feys style;

Πραγματικά σας παρακολουθώ και είστε πολλοί αξιόλογοι! Σας εύχομαι να γίνεται το νούμερο ένα!

photo: Άκης Χρήστουοικεσίων

Η φωτογράφιση έγινε στο γραφείο συνοικεσίων Πάππας

 

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Οσο κι αν βράσουν, δεν τρώγονται με τίποτα

ΑΝΘΗΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 850 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ * ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ «ΓΑΜΟ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ» ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 80% ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

Στης ακρίβειας τον καιρό... βάλθηκα να παντρευτώ

«Νεολαίοι, σαν εσένα. Τι περίμενες να δεις, μουστακωτές γεροντοκόρες;»

Μια χρυσή καρδιά και στο εσωτερικό της οι νεόνυμφοι σε ρομαντικό τετ α τετ. Από κάτω με γραμματοσειρά ευχετήριας κάρτας του 1980 προτροπές για γάμο «με εχέγγυα», «χωρίς ρίσκο». Θα μπορούσε να είναι παντιέρα της κιτς αισθητικής, εκτός από σήμα κατατεθέν ενός γραφείου συνοικεσίων. Γαλλιστί, γραφείο διαπροσωπικών σχέσεων. Πρόκειται για ένα από τα 850 γραφεία συνοικεσίων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και διανύουν παραδόξως, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, τη χρυσή εποχή τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες των ιδιοκτητών τους, η πλειονότητα των πελατών είναι νέοι μεταξύ 25 - 45 ετών, οι οποίοι «τα έζησαν όλα νωρίς και βαρέθηκαν να κάνουν εκπτώσεις».

Δύο γάμοι την ημέρα

Σύμφωνα με τον κ. Αυδίκο, «είναι η ίδια η κοινωνική και οικονομική εξέλιξη. Ο κόσμος άλλαξε, η κοινωνική συνοχή χάθηκε, οι παρέες και η γειτονιά άλλαξαν μορφή. Ακόμη, η επέκταση του ωραρίου εργασίας, η έλλειψη δικτύων επαφής, το δρομολόγιο "σπίτι-δουλειά-σπίτι" έκλεισε το σύγχρονο άνθρωπο μέσα σε τείχη μοναξιάς. Οταν λοιπόν λείπει ο χρόνος, όταν απουσιάζει η εμπιστοσύνη, όταν η καριέρα γίνεται αυτοσκοπός, όταν το κυνήγι των αγαθών έγινε ο νέος θεός του σύγχρονου ανθρώπου, τότε για κάποιους απ' αυτούς το να καταφύγουν σε διαμεσολάβηση, σ' ένα γραφείο συνοικεσίων, είναι μια κάποια λύση». Ολα αυτά στις περιπτώσεις, φυσικά, που υπάρχει ακόμη δουλειά και όχι ταμείο ανεργίας ή απεγνωσμένο ψάξιμο για κάποια δουλειά.

Από το 1939 έχει το γραφείο διαπροσωπικών σχέσεων στο Κολωνάκι ο πρόεδρος του Συλλόγου Γραφείων Συνοικεσίων, Γιώργος Πάπας, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε ο παππούς του. Καθημερινά πραγματοποιεί κατά μέσον όρο 2 γάμους. Ο μεγαλύτερος πελάτης του είναι 85 ετών. «Μη σας φαίνεται περίεργο. Εχω δει ανθρώπους 80 και 85 ετών να ανανεώνονται μέσα από τη συντροφικότητα. Να αναγεννιούνται τα κύτταρά τους», συνεχίζει. «Η κρίση απέδειξε πως η λύση στη μοναξιά δεν είναι το χρήμα, αλλά η συντροφικότητα και η αγάπη. Κάθε μέρα συναντώ μοναχικούς ανθρώπους και είναι πρόκληση για μένα να τους αποκαταστήσω». Σύμφωνα με τον ίδιο και έπειτα από έρευνα που έχει κάνει, το 60% των πελατών που παίρνουν την απόφαση να επισκεφτούν κάποιο γραφείο είναι άγαμοι, μεταξύ 32 - 45 ετών. Η πελάτισσα που επισκέφτηκε πρόσφατα γραφείο συναδέλφου του ήταν μεγαλοκοπέλα. Ηταν, όπως έλεγε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (στην ταινία «Ο Ρωμιός έχει φιλότιμο»), «30 ετών και 750 μηνών». Σε μια ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαμε, εκθείασε τη διαδικασία του προξενιού και δήλωσε ευχαριστημένη από τα 7 ραντεβού που είχε το τελευταίο 6μηνο. «Τα βρήκατε με κάποιον;». «Οχι ακριβώς. Θέλω να δω μερικούς ακόμα», είπε με ύφος νοικοκυράς που διαλέγει φρούτα στη λαϊκή.

«Μη φαντάζεσαι ότι εδώ έρχεται η Γεωργία Βασιλειάδου και ζητάει τον Μπραντ Πιτ. Υπάρχει αυτογνωσία. Επιπλέον, βάζω κι εγώ το χεράκι μου για τις προσμείξεις», λέει η κυρία Λούη, αναφερόμενη στους συνδυασμούς και τις αλχημείες που κάνει προκειμένου να πετύχει τον κατάλληλο συνδυασμό κοινωνικού, μορφωτικού και οικονομικού status.

Στον καλαίσθητο χώρο του «εργαστηρίου σχέσεων», ιδρύτρια του οποίου είναι η Λένα Καστρησίου, «ένας εξειδικευμένος σύμβουλος αναλαμβάνει να καταλάβει τι ακριβώς ψάχνει ο πελάτης και να κατανοήσει τις ανάγκες του ώστε να δημιουργήσει το "προφίλ" του ιδανικού συντρόφου. Αυτό σημαίνει ότι τρώω πολλές ώρες από τη ζωή μου για να κάνω τους κατάλληλους συνδυασμούς. Δεν είναι εύκολο», λέει η ίδια. Οι πελάτες της επιχείρησής της, την οποία εμπνεύστηκε στην Αμερική κατά την περίοδο των σπουδών της, είναι μεταξύ 28 - 55 ετών. Εχει στην κατοχή της τα στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας και τους έχει περάσει από πολλές συνεντεύξεις. «Είχα αμφιβολίες αν θα πιάσει στην Ελλάδα. Ομως η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Η διασκέδαση δεν είναι, πλέον, προτεραιότητα και δύσκολα οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους. Η μοναξιά είναι μεγάλο θέμα. Μοναξιά και άγχος», λέει η ίδια.

 

`

 

 

 

Μα καλά, ποιoς πάει σε γραφεία συνοικεσίων;

Περάσαμε ένα απόγευμα με τον βασιλιά του ζευγαρώματο